dinsdag 11 juni 2013

Massageteam 4U bij de Leiden Marathon

Zondag 26 mei, de marathon van Leiden

Eindelijk was het dan zo ver. Het gemotiveerde massageteam bestaande uit professioneel opgeleide sportmasseurs mag de business lopers masseren die meedoen aan de marathon van Leiden. In de catacomben van de prachtige stadsgehoorzaal stonden wij 5 man/vrouw sterk klaar voor de lopers.

Enkelen van de lopers kwamen voor de start alvast voor een stimulerende massage. Nadat we even bij de start van de kinderloop hebben gekeken, begon het al snel storm te lopen en af toe was er zelfs een wachtrij in de gang.

Niet alleen de lopers van de business teams hadden ons al snel gevonden maar ook de professionele lopers. Zo hebben wij finalisten 2 en 3 ook gemasseerd, welke onder anderen volgende week weer naar een marathon in Moskou gingen. Een hele eer en een goede ervaring.

Het was gelukkig droog, alleen hadden veel lopers wel last van de harde wind en de kou. Voor deze marathon hebben wij beoordelingen bijgehouden en gelukkig, wij hadden ook niet anders verwacht, waren alle lopers zeer tevreden en erg blij dat ze zich konden laten masseren.

Ook waren wij erg blij met de ondersteuning van fysiotherapeut Jaco de Wolf, welke zelf na het rennen van de 10 km. ook een heerlijke (lees: op zijn eigen advies vrij pijnlijke) massage van Luc heeft mogen ontvangen.

Kortom het was een lange, leuke en drukke dag waarbij wij met een heel gezellig team veel lopers hebben kunnen masseren. Een dankbare taak. Tot volgend jaar 18 mei 2014 in Leiden!

Luc, Ronald, Harold, Mireille en SandraGeen opmerkingen:

Een reactie posten